TASTE THE MEDITERRANEAN Kulturno-gastronomska manifestacija u Excelsioru, stižu renomirani chefovi i sjajni glazbenici
U četvrtak, 3. listopada, dašak talijanske kuhinje donijeti će renomirani chef Damiano Nigro iz restorana Ape Vino e Cucina. Damiano Nigro nagrađen je i Michelinovom zvjezdicom u restoranu Villa d'Amelia, a domaći chef Mate Matić iz dubrovačkog restorana Vapor u šestoslijedni jelovnik ukomponirati će i lokalnu tradiciju. Uz vrhunsku hranu i vina, posjetitelji će moći uživati i u glazbenom nastupu operne dive Sandre Bagarić i pijanista Darka Domitrovića.
U petak, 4. listopada, održat će se druga ekskluzivna večera koja spaja suvremene i tradicionalne te lokalne i međunarodne kulinarske stilove. Chef Ippei Uemura iz marsejskog restorana Tabi, ambasador japanske kuhinje u Francuskoj i francuske u Japanu, kreirat će šest sljedova jela u suradnji s dubrovačkim chefom Petrom Obadom. Uemura, nositelj 3 Gault & Millau toke i Michelinove preporuke, u Dubrovnik donosi globalno priznatu gastronomiju, a gosti će uz vrhunske okuse uživati i u nastupu operne dive Sandre Bagarić te pijanista Darka Domitrovića.
Rezervirajte svoje mjesto i ne propustite jedan od najznačajnijih i najprestižnijih festivala mediteranske kuhinje te uživajte u vrhunskim specijalitetima koje pripremaju domaći i međunarodni chefovi, nagrađeni Michelinovim zvjezdicama i drugim prestižnim kulinarskim nagradama.
Detalje o cijeni i jelovnik otkrijte koristeći QR kod https://www.adriaticluxuryhotels.com/special-offers/taste-the-mediterranean/