RAPSODIJA ZA NEPCA Chefica Floriana Ružić pripremila istarske specijalitete, uživalo se uz Tedija Spalata (FOTOGALERIJA)
Bilo je to nezaboravno iskustvo vrhunske gastronomije i predivne atmosfere.
Hotel Kazbek ugostio je cheficu Florianu Ružić iz San Rocco Heritage Hotela, koja je predstavila istarsku kuhinju, a glazbeni dio večeri upotpunio je Tedi Spalato koji je posebno oduševio izvedbom La musica di notte.
Kuhinja je bila bazirana na tartufima, uz istarski pjenušac i vina. Jela koja su se našla na meniju su jakobove kapice, krumpir u soli, domaći tagliolini, cappello di prete i destert teroar. Svaki slijed je uparen s odgovarajućim pjenušcem ili vinom. Glavno jelo se radilo na mladom maslinovom ulju koje je napravljeno samo za ovu priliku.
Bila je to prava rapsodija za nepca, a dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.