VRHUNAC FESTIVALA Posjetitelji oduševljeni večerom kuharice Priske Thuring i nastupom Zorice Kondže (FOTO)
U organizaciji Good Food Festivala, u subotu uvečer, održana je Večera s poznatim chefom u restoranu Kantenari na Sunset Beachu Dubrovnik.
Priska Thuring je jedna od najkreativnijih kuharica nove generacije na hrvatskoj gastronomskoj sceni koja je posjetiteljima kreirala rafinirani meni od pet sljedova maštovitih jela.
Ona je Kanađanka sa zagrebačkom adresom, a svoju je hrvatsku karijeru započela 2005. godine upravo u Dubrovniku, u hotelu Palace. Odrasla je u Kanadi gdje je kuhala uz mamu, još kao dijete, a školovala se u Švicarskoj provodeći praksu u legendarnom hotelu Dolder Grand.
Njezini meniji prate godišnja doba, a namirnice sama odabire na tržnici, i u tome uživa. Tako su u jelima Priske Thuring uživali posjetitelji Good Food Festivala uz nastup glazbene dive Zorice Kondže, a program je vodio Mirko Fodor.